1
Din suflet pentru cea mai draga fiinta! la data de Lun 28 Feb - 8:46:30
brigita
prichindelul asistent

Echipa mamici7prichindei si sponsorul nostru rogoblen va invita la concurs!
Tema concursului-poze cu ce ati primit de 1 martie sau 8 martie de la copil.Mamicile care nu au copii de gradinita pot pune ceva confectionate de ele Durata inscrierii: 1-8 martie Durata concursului: 9 martie-16 martie Desfasurarea concursului: In perioada 1-8 martie, vor putea fi inscrise fotografiile in concurs, urmand ca apoi timp de 8 zile in perioada de 9-16 martie sa se poata vota in fiecare zi! Pentru fiecare participanta la concurs se va deschide un topic separat. Vor putea vota doar membrii inregistrat pana in data de 1 martie. Votarea se va face scriind in topicul concurentei preferate mesajul "votat". Conditii de participare! -La acest concurs pot participa toti membri forumului Mamici&Prichindei. -Pentru a participa este nevoie sa postati o poza cu ce ati primit voi de la copilasi -De asemenea, pentru a putea fi inscrisi in concurs, trebuie sa intrati pe site-ul sponsorului nostru http://www.rogoblen.ro/ si sa alegeti unul din produsele care va plac cel mai mult, sa copiati link-ul de sus de la adress, si sa-l postati aici, in cadrul acestui topic. Alegerea castigatorului: La sfarsitul concursului, dupa o atenta verificare a voturilor, se va declara castigatoare mamica care a obtinut cele mai multe voturi. Este obligatoriu ca sa ai activitate pe durata concursului! Venim si cu o exemplificare! ![]() Primele trei clasate vor primi de la sponsorului nostru cate un goblen in functie de tema aleasa de noi! Locul 1: ![]() Locul 2 ![]() Locul 3: ![]() | |
Ultima editare efectuata de catre brigita in Mier 2 Mar - 8:59:57, editata de 7 ori

.multumim sponsurului
...chiar saptamana trecuta mi-a desenat iar. si a scris pe felicitare singurica....si mai are o surpriza la gradii

am si eu ceva facut aseara

si nici lucrtae de mana nu am