1
Concurs: Povestioare de dragoste la data de Sam 17 Ian - 2:10:25
dodo19
admin

Regulamentul e simplu. Trebuie sa scrieti o povestioara din viata voastra, o povestioara de familie pe care ati trait-o alaturi de sufletul vostru pereche. Tema e la alegere, noi va putem da doar niste idei de titluri:"Cum mi-am cunoscut jumatatea"; "Cea mai frumoasa vacanta in doi"; "Scrisoare pentru iubitul meu"; "Un Valentine's day de neuitat"; "Rodul iubirii noastre: un bebelus" sunt doar cateva din cele care ne trec acum prin minte. Alaturi de povestioara va asteptam si cu poze impreuna cu partenereul vostru de viata.
Vom avea 3 premii: Locul 1, 2 si 3
Locul 3:
Unul din aceste 2 ceasuri, la alegere

Locul 2:
La alegere unul din aceste 2 ceasuri

Locul 1:
Aveti tema generala, premiile, mai ramane doar sa va puneti pe scris si sa trimiteti povestile pana cel tarziu in data de 12 februarie 2009. Dimensiunea unei povesti trebuie sa nu fie mai mica de aproximativ 450 -500 de cuvinte. Nu va intindeti nici prea mult pentru a nu plictisi.
Trimiteti din timp, nu va lasati pe ultima suta de metri. Un juriu obiectiv, format din membri ai echipei mamici&prichindei si ai parfumuriokazii.info, va desemna castigatorii pe data de 14 februarie iar rezultatele vor fi afisate pe forum. E important sa scrieti corect si sa fiti fluente in exprimare. Nu uitati sa dati un titlu.
Asteptam povestile voastre. Spor la scris! :love28:
Sponsori:

:love28:
Vom avea 3 premii: Locul 1, 2 si 3
Locul 3:
Unul din aceste 2 ceasuri, la alegere

Locul 2:
La alegere unul din aceste 2 ceasuri

Locul 1:
Aveti tema generala, premiile, mai ramane doar sa va puneti pe scris si sa trimiteti povestile pana cel tarziu in data de 12 februarie 2009. Dimensiunea unei povesti trebuie sa nu fie mai mica de aproximativ 450 -500 de cuvinte. Nu va intindeti nici prea mult pentru a nu plictisi.
Trimiteti din timp, nu va lasati pe ultima suta de metri. Un juriu obiectiv, format din membri ai echipei mamici&prichindei si ai parfumuriokazii.info, va desemna castigatorii pe data de 14 februarie iar rezultatele vor fi afisate pe forum. E important sa scrieti corect si sa fiti fluente in exprimare. Nu uitati sa dati un titlu.
Asteptam povestile voastre. Spor la scris! :love28:
Sponsori:

Ultima editare efectuata de catre dodo19 in Mar 10 Feb - 22:39:51, editata de 1 ori