Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 14]

1 Concurs: Povestioare de dragoste la data de Sam 17 Ian - 2:10:25

dodo19

admin
admin
Regulamentul e simplu. Trebuie sa scrieti o povestioara din viata voastra, o povestioara de familie pe care ati trait-o alaturi de sufletul vostru pereche. Tema e la alegere, noi va putem da doar niste idei de titluri:"Cum mi-am cunoscut jumatatea"; "Cea mai frumoasa vacanta in doi"; "Scrisoare pentru iubitul meu"; "Un Valentine's day de neuitat"; "Rodul iubirii noastre: un bebelus" sunt doar cateva din cele care ne trec acum prin minte. Alaturi de povestioara va asteptam si cu poze impreuna cu partenereul vostru de viata.
:love28:

Vom avea 3 premii: Locul 1, 2 si 3

Locul 3:
Unul din aceste 2 ceasuri, la alegere

Locul 2:
La alegere unul din aceste 2 ceasuri

Locul 1:

Aveti tema generala, premiile, mai ramane doar sa va puneti pe scris si sa trimiteti povestile pana cel tarziu in data de 12 februarie 2009. Dimensiunea unei povesti trebuie sa nu fie mai mica de aproximativ 450 -500 de cuvinte. Nu va intindeti nici prea mult pentru a nu plictisi.
Trimiteti din timp, nu va lasati pe ultima suta de metri. Un juriu obiectiv, format din membri ai echipei mamici&prichindei si ai parfumuriokazii.info, va desemna castigatorii pe data de 14 februarie iar rezultatele vor fi afisate pe forum. E important sa scrieti corect si sa fiti fluente in exprimare. Nu uitati sa dati un titlu.

Asteptam povestile voastre. Spor la scris! :love28:

Sponsori:

Ultima editare efectuata de catre dodo19 in Mar 10 Feb - 22:39:51, editata de 1 ori

2 Re: Concurs: Povestioare de dragoste la data de Sam 17 Ian - 6:36:58

GABITA

prichindelul stie-tot
prichindelul stie-tot
foarte interesant concursul si foarte frumos...

3 Re: Concurs: Povestioare de dragoste la data de Sam 17 Ian - 9:22:59

raluca borzea

mamica vorbareata
mamica vorbareata
interesant....o sa incercam sa compunem

4 Re: Concurs: Povestioare de dragoste la data de Sam 17 Ian - 20:09:18

brigita

prichindelul asistent
prichindelul asistent
Foarte interesanta tema :love letter: love gifts

5 Re: Concurs: Povestioare de dragoste la data de Sam 17 Ian - 22:01:06

iasminuta05

prichindelul zambaret
prichindelul zambaret
super interesant concurs Big hog!

6 Re: Concurs: Povestioare de dragoste la data de Dum 18 Ian - 9:11:13

GABITA

prichindelul stie-tot
prichindelul stie-tot
haideti fetele nu sparge nimeni gheata?

7 Re: Concurs: Povestioare de dragoste la data de Dum 18 Ian - 12:14:02

emidiaconu

prichindelul stie-tot
prichindelul stie-tot
frumos concurs...venim cu povestea mai tarziu...

8 Re: Concurs: Povestioare de dragoste la data de Dum 18 Ian - 14:11:11

ana_claudia

photo stylist
photo stylist
frumoasa tema, poate avem si noi tim sa venim cu frumoasa noastra poveste de dragoste Big hog!

9 Re: Concurs: Povestioare de dragoste la data de Dum 18 Ian - 15:03:42

iasminuta05

prichindelul zambaret
prichindelul zambaret
haideti fetelor nu aveti inspiratie

10 Re: Concurs: Povestioare de dragoste la data de Dum 18 Ian - 16:04:58

zana_ale

prichindelul nou-venit
prichindelul nou-venit
fain,concurs. sparg eu gheata...chiar daca nu sunt o buna scriitoare!

11 Re: Concurs: Povestioare de dragoste la data de Dum 18 Ian - 16:37:20

zana_ale

prichindelul nou-venit
prichindelul nou-venit
O ZI DE NEUITAT!

Totul s-a intamplat acum 3 ani, cand crezand ca totul s-a terminat intre noi, din cauza unor 'binevoitorii', prietenul meu de atunci, sotul meu de acum, mi-a pregatit ...O ZI DE NEUITAT!
Pe 14 februarie,la ora 10, eram in pat, cu inima franta si fata plansa, deodata se aude soneria, cu greu ma ridic si deschid usa. In prag statea un barbat care tinea in mana o vaza cu multii trandafiri rosii ( i-am numarat dupa, erau 21) ,un ursulet de plus si o mica felicitare in forma de inimioara, acesta mi-a spus ca are un mesaj de la cel din cauza careia sufeream,care suna astfel: NU CREDE LUMEA REA! Mi-a intins ce avea in mana si ... a plecat! Pe felicitare scria doar : "TE IUBESC (nimeni nu o sa ne desparta)".
Am primit apoi un sms de la el, in care ma ruga sa am incredre in el, sa-i acord o ultima intalnire. Plina de emotii, si de sentimente contradictorii,toata ziua m-am pregatit pt aceea seara.
Pe la ora 20.00 a venit la mine, avea o mina seroasa si ...nu mi-a spus nici un cuvant frumos, nici macar un : arati bine! Ingandurata am plecat cu el la un restaurant, unde m-a condus intr-un separeu. Se auzea o muzica lenta,pe masa ma astepta un imens buchet de trandafirii albi si o sticla de vin,sange de taur (preferatul meu).Am inceput sa ma intreb ce e in capul lui,de ce este asa de serios,de ce nu spune nimic, de ce totusi pe masa sunt trtandafiri,de ce... de ce. Erau multe intrebarii si eu vroiam un raspuns la ele! Am deschis gura, cu intentia de a spune ceva, dar el m-ia acoperit buzele cu un deget si m-a condus spre ringul de dans ...am dansat strans unul langa altul si la sfarsitul melodiei s-a asezat in genunghi deschizand o cutiuta (care nu stiu cum a aparut in mana lui) si a intrebat VREI SA FI SOTIA MEA? Din cutiuta se zarea un superb inel din aur alb, inima imi batea 'in urechii', ochii inotau in lacrimii..
Va las pe voi sa ghiciti ce raspuns i-am dat... Wink

12 Re: Concurs: Povestioare de dragoste la data de Dum 18 Ian - 16:46:55

zana_ale

prichindelul nou-venit
prichindelul nou-venit
aici suntem noi,dupa aproape 3 ani de caznicie

13 Re: Concurs: Povestioare de dragoste la data de Dum 18 Ian - 19:03:47

emidiaconu

prichindelul stie-tot
prichindelul stie-tot
si noi ne-am cunoscut pe 14 februarie,coincidenta sau nu pt ca atunci la noi nu se stia de valantines day,acum 15 ani...si daca ar fi sa o iau de la capat tot pe el l-as alege..

14 Re: Concurs: Povestioare de dragoste la data de Dum 18 Ian - 19:05:31

zana_ale

prichindelul nou-venit
prichindelul nou-venit
emidiaconu a scris:si noi ne-am cunoscut pe 14 februarie,coincidenta sau nu pt ca atunci la noi nu se stia de valantines day,acum 15 ani...si daca ar fi sa o iau de la capat tot pe el l-as alege..

ce declaratie frumoasa! Big hog!

15 Re: Concurs: Povestioare de dragoste la data de Dum 18 Ian - 21:21:14

ciocan mihaela

prichindelul nou-venit
prichindelul nou-venit
frumoasa tema concursului poate ca am sa particip si eu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 14]

Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum